Jun 072014
 

Skovbund

Jeg havde set frem til denne lørdag morgen, igennem nogle dage efterhånden. Det ville blive en morgen, hvor jeg skulle fotografere sammen med min ven Jesper Videbæk. Jesper, han kan noget med makro, som jeg også selv gerne ville kunne, og han delte sine mange erfaringer med mig, således, at jeg nu har et fundament at arbejde videre på, og som vil hjælpe mig med at finde min egen stil.

Jeg tror ikke, at jeg kan opretholde målet om et upload hver fredag endnu, det har jeg stadig for travlt til, men hyppigere mellemrum end de sidste måneder, det vil være målet fra nu.

Det var skønt at være afsted igen, jeg er tilfreds med resultatet, og ikke mindst potentialet – tak til Jesper, det var en fornøjelse som sædvanligt.

Rigtig god weekend, og tak fordi du læste med.

Relaterede indlæg

  8 Responses to “Skovbund”

 1. Hvor er det dejligt, at du er her igen, Kim, og spændende at du er begyndt at eksperimentere med makrofotografering! Det åbner jo en helt ny verden.

  • En ny verden, ja, det skal blive spændende at se hvad det udvikler sig til.

   Jeg ville gerne, at det skulle bevæge sig væk fra det registrerende billede, som typisk er et skarpt og vellignende foto af en plante eller insekt, og i stedet nærme sig noget drømmeagtigt og romantisk. Eller måske bedre; efterlade plads til fantasien.

 2. Selv tak for turen Kim. Det var hyggeligt at ses igen. Skal du holdes i ilden med det Macro skal du bare sige til, så er jeg klar igen. Jeg synes Macro er en skøn disciplin idet den kan udføres nærmest hvor og nårsomhelst og jeg nyder de abstrakte udtryk man kan kreere.

  Skønt billede du har lavet af Kørvlen. Bedre end nogle af dem jeg fik lavet så jeg må sige at du er kommet rigtig godt igang.

 3. Herligt med din nye interesse :-)
  For inspiration med abstrakte macrofotos så prøv at se denne blog: http://ulmestrand.wordpress.com/

 4. Fedt!!

  Det er en fantastisk verden du er trådt ind i, og jeg er helt sikker på at det er noget for dig!

  Glæder mig til at følge med!

  • Hej Brian!
   Dejligt at høre fra dig. Ja, du har ret, det er en fantastisk verden – og den kan indtil videre nåes noget hurtigere, end mit landskabsfoto, som kræver meget transport og planlægning. Nu skal jeg bare arbejde på, at blive god til det, som jeg vil med det.

 Leave a Reply

(required)

(required)