Oct 122012
 

Historien bag billedet er komisk og latterlig, men ikke desto mindre sand. Billedet stammer fra en gåtur sammen med min bedre halvdel, i en, for os, helt ny og ukendt skov.
Jeg brugte lejligheden til at afprøve min nye og meget store fotorygsæk, med fuld vægt. (13 kg inkl. stativ og forplejning)

En rigtig hyggelig tur, hånd i hånd.

Hyggelig indtil det, sent på eftermiddagen, gik op for mig at vi ikke liige vidste hvordan vi skulle finde ud af skoven igen. Det er aldrig tidligere sket for mig, og jeg er aldrig i tvivl om hvor jeg befinder mig i forhold til udgangspunktet – og i forhold til verdenshjørnerne. Det var helt gråt og overskyet, ingen sol til at pejle på. Ingen mobildækning til GPS satnav, eller noget. Kun uret, og kendskab til hvor omtrent solen ville stå – hvilket i og for sig, skulle være alt rigeligt.

Jeg ved ikke hvordan der er i andre private skove, men i denne her, var stisystemet ikke et der ville lede os ud af skoven. Enkelte steder blev vi ledt ud til marker, uden huse og veje så langt øjet rakte. Og andre gange gik vi langt, blot for at komme tilbage til hvor vi var startet på denne sti, i håb om at denne gang ville det lykkes…

Enden blev, at vi pænt måtte gå den samme lange vej tilbage, som vi var kommet af.

Rigtig god weekend – og må du altid kende din position, på landkortet :)

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Fungus”

 1. Vi har vist alle været der …
  Nydeligt macro-foto hr. landskabsfotograf ;-)
  Rigtig god weekend :-)

  • Hej Per,
   Tak, så er det ikke kun mig. Det var lidt af en nedtur, at skulle samme vej tilbage :)
   Beklager at din kommentar skulle afvente moderation. Kan ikke forklare det, med mindre du har skiftet IP – det kunne være årsagen.
   Jamen Per, det er jo altså et svampelandskab ik’, eller noget…

 2. Det er jo en sand gyser, Kim – godt I fandt hjem igen. Men dit billede er til gengeæld meget smukt, og jeg håber, du viser flere billeder fra jeres ‘skovtur’. Rigtig god weekend.

 3. hehe, godt at I trods alt fandt tilbage igen, men lidt synd for dig med al den tunge oppakning. Smukt billede af fungusen…;-D God weekend husk kompas til næste gang..

  • Hej Annemarie,
   Udstyret var tungt, meget mere end jeg normalt trækkes med. Så jeg havde forventet ømme fodled og skuldre, men tasken føltes okay under hele turen – sålænge den var på ryggen med hofteselen stram. Når den skulle af og på, var det tydeligt at der var gods i. Og ingen ømme fodled og skuldre. Den taske er hermed godkendt til f.eks. en 2 dages hike i Skotland :)
   (Sidste sætning henvendt til min bedre halvdel.)

 Leave a Reply

(required)

(required)