Jul 202012
 

Vesterhavet i pastel Series #4,

Dage med let overskyet vejr, er også lig med pastelfarver. I hvertfald når det kommer til lyset, omkring vesterhavskysten.
Man skal ikke opholde sig særligt længe i det lys, førend man også i sindet bliver helt lys og pastel :)

Den billedserie af vesterhavskysten, som jeg fortiden arbejder med, har mange positive sider – ud over de, for mig, helt åbenlyse. Jeg er helt opløftet efter at have været “derude” i flere timer eller nogen gange, dage. Det gælder også resten af familien. Vi er i overskud i mindst 2 uger, blot vi bruger 2 dage på og i nærheden af stranden.

Det der startede som et fotografisk projekt med lejlighedsvise besøg, har udvidet sig til 4 årlige forlængede weekendophold, forskellige steder langs kysten. Stadig med det oprindelige formål, men nu også som led i afstressning fra vores hovedinteresse, jobbet. De sidste 2 år har virkeligt trukket tænder ud, og nu trænger vi til at fylde på reserverne igen, begge to – og det kan vi her.

Rigtig god weekend.

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Vesterhavet Series #4”

  1. Fantastisk billede, Kim – så enkelt og med de fineste pastelfarver. Ja, at være på stranden og nær havet er noget af det mest afstressende, der findes.

  2. Super godt Kim !!! Fordelen ved den skod sommer vi har haft indtil nu, er at man får stranden for sig selv. Dog ser det ud til at det i den kommende uge bliver svært at følge op på dit mester værk……

    Hilsen fra Morten

  3. Interessante detaljer i forgrund og en fin overgang mellom himmel og land. Harmoni og balanse i farger og komposisjon gjør dette bilde til en visuel nytelse. Flott levert Kim!

 Leave a Reply

(required)

(required)