Jun 072013
 

Træ

Jeg har vandret rundt i det kuperede terræn omkring Daugaard. Og kom til sidst, midt på formiddagen, frem til rastepladsen hvorfra man kan se dette træ, som står helt for sig selv på en kurvet bakketop. Træer, når de står for sig selv, får mig som regel til at tænke på styrke. Styrke til at overleve, uden at stå i læ beskyttet af noget. Det får mig også til at tænke på tid, tid som er gået, og hvad det træ mon har oplevet. Når jeg tænker på den tid jeg selv har været en del af, har jeg i de sidste år undret mig over hvor hurtigt den synes at gå, ja faktisk virker det som om at tiden går hurtigere desto ældre man bliver.

Jørgen Ebert har en plausibel forklaring på dette fænomen. Læs den her, “Tiden krymper”.

Rigtig god weekend, og må du få godt med tid :)

Relaterede indlæg

  4 Responses to “Træ”

  1. Smukt som det står der alene, og jo tiden krymper med alderen uanset hvordan den måles, det er ligesom med spejle, de er heller ikke hvad de har været engang, dem jeg kigger i er rynkede! God weekend til dig og dine. :-D

  2. Smukt og enkelt! Træer er et dejligt motiv – de siger meget og helt uden ord. Har du fotograferet på en gravhøj? Jeg har en svaghed for træer og har gennem flere år fotograferet ét træ igen og igen.
    Rigtg god weekend, Kim!

 Leave a Reply

(required)

(required)