Dec 302011
 

Stranden ved Ulbækhus en tidlig morgenstund i december 2011

I denne uge mødtes jeg med Jesper Videbæk, som driver bloggen vuudhouse.dk. Det er herligt, når ens kontakter fra den virtuelle verden, finder sammen i den virkelige – det kalder jeg bonus.

Da jeg havde planlagt at arbejde i mellemdagene, og da søndagen var en af dem, kunne jeg jo vælge en dag i løbet af ugen som havde den bedste vejrudsigt.  Den dag hed tirsdag, og vi mødtes hos mig kl. 09:00 – læssede vores udstyr over i min bil, og kørte ud til Ulbækhus hvor jeg tidligere har lavet en del gode billeder. Faktisk startede vejret med at regne og blæse. Ikke lige det der stod i vejrudsigten da vi lavede aftalen, men det holdt hurtigt op, og pludselig kom solen frem og skyerne forsvandt helt. Det var lige i de 15 minutter, inden solen brød helt igennem at det var magisk. Derefter blev det skyfrit, og kontrasten steg til noget vi ikke var så interreserede i.

Der blev snakket og udvekslet erfaringer, blandt andet omkring vores Big Stoppers, og jeg lærte ved den lejlighed, at min “Hähnel Giga T Pro” fjernbetjening passer meget bedre i min skraldespand, end i min fotorygsæk…

Bagefter drog vi hjem til en frokost, hvorefter Jesper indviede mig i en editering proces, som jeg føler vil bringe mig et godt stykke videre, i min udvikling som digital fotograf.

Tak til Jesper for en utrolig behagelig oplevelse, som jeg håber vi kan gentage.

Rigtig god weekend – og godt nytår!
Tak fordi i læste med.

Relaterede indlæg

  4 Responses to “Stranden ved Ulbækhus”

 1. Utroligt smukt billede fra Uldbækhus. Heldigt at vejret alligevel artede sig. Det er herligt at være sammen om en fælles interesse og udveksle ideer og erfaringer.
  Godt nytår til dig og dine, håber at 2012 bliver et år med mange gode fotomuligheder.
  KH Anette

 2. Supersmukt billede, godt at vejret opførte sig som lovet…Tusinde tak for søde, sjove og venlige kommentarer på min blog i 2011..Jeg glæder mig til flere smukke landskabsbilleder i 2012…Du og din familie ønskes en fornøjelig aften og et godt nytår…;-D

 3. Det blev jo et smukt billede. Lidt ærgeligt med den udbrændte stribe, men det viser jo egentlig fint hvordan solen bragede igennem i nærmest de sekunder hvor eksponeringen foregik.

  Og selv tak for en hyggelig dag. Jeg er klar på en gentagelse.

  Godt nytår.

  • Tak Jesper – og i lige måde.
   Gentages det skal det. Sig bare til, jeg er så klar :)

   Jeg gjorde mig umage med at lægge solstriben i zone 9, for at skabe en stemning af at “blænde”, uden helt at brænde igennem…
   Vores fælles ven Nathan, brugte kun 4 timer til at invitere billedet – og 4 lignende fra mig, ind i hans galleri.

   Mange hilsner,

 Leave a Reply

(required)

(required)