Aug 222013
 

Sondrup

Jeg holder meget af dette billede fra Sondrup plantage.

Når jeg med mellemrum bladrer gennem mit billedarkiv, er der indimellem optagelser, som jeg ville ønske jeg kunne lave om, eller blot forbedre i efterbehandlingen – og dette er et af dem.
Der er gået tid, og jeg er blevet endnu mere fortrolig med min PS. Jeg har derfor genbehandlet mit udgangspunkt, sådan som jeg ville gøre det idag. Selv synes jeg, at have opnået et udtryk med mere dybde og flere mellemtoner i.

Forresten, hvis du savner inspiration til landskabsfotografering, så vil du måske synes om min nye artikel om dette emne. Læs artiklen ved at klikke her, eller ved at finde det under fanebladet “Ressourceartikler”.

Tak fordi du læste med, og da jeg undtagelsesvis poster på en torsdag, ønskes rigtig god arbejdslyst – og weekend, når du når frem til den.

Relaterede indlæg

  11 Responses to “Sondrup”

 1. Smukt, og god weekend til dig. ;-D

 2. Smukt sensommerbillede! Glæder mig til at se flere motiver fra dig. Laver du også portrætter af fx børn? Det er noget af en udfording. Rigtig god weekend, når du kommer dertil.

  • Mange tak Gitte,
   Jeg laver billeder af min familie til familiealbummet, men ellers ikke. Ligesom dig, synes jeg at det er en stor udfordring at fotografere børn, og jeg har stor respekt for de fotografer, der mestrer at fotografere mennesker generelt.
   De billeder jeg laver, er oftest af landskabet, da det kombinerer min trang til at komme ud i naturen, med min trang til at lave et billede af den :)

   Med mellemrum, har jeg dog ideer til billeder/konceptfotografi, som kræver meget stort studio og mange remedier, hvilket forbliver ideer, da jeg desværre hverken ejer studio eller udstyr til dette.

 3. Meget smukt, kan godt forstå du holder af det. Det giver en dejlig lethed, at man kan se ind mellem træerne og se skyggerne under kronerne.
  KH Anette

 4. Et herligt blidt landskabsbillede. Sjovt, min første tanke sendte mig til stepperne i Afrika, måske var det gruppen af træerne der gav indtrykket eller den lette himmel. Smukt er det :-)

 5. Jeg elsker simpelthen denne bakketop. Den ser supergodt ud fra mange vinkler og under alle årstider og vejrforhold. Dette udsnit er noget – eller nærmere meget – tættere end nogle af de billeder jeg har taget af den og jeg kan lide hvad jer ser.

  Desuden viser billedet jo tydeligt at man rent faktisk godt kan tage gode billeder efter at solen er stået op. Man behøver sådan set ikke stå op midt om natten. Tænk lige lidt på det ;-)

  • Hahaha…
   Tak Jesper, du fik mig til at grine. Det var tiltrængt, og jeg skal nok tænke på det.
   Jeg har det bare pokkers svært med de sorte slagskygger. Men, gråvejr og den helt rigtige struktur i skyerne, i løbet af en almindelig dag, er nu også lige noget for mig, men da arbejder jeg jo for det meste.

   Hvor mange gange har jeg ikke kørt hjem fra jobbet, og set verdens flotteste skyer, for blot at erkende at de ikke længere er værd at bruge tid på, såsnart jeg er kommet hjem.

 Leave a Reply

(required)

(required)