Feb 192011
 

167_IMG_0547_W1100H733

Endelig fandt naturen ud af hvad den ville.

Det var som om, at den i 3 uger ikke kunne beslutte sig til, om der stadig skulle være vinter – eller om den ville starte på et forår.
I hvertfald, henlå den i grå-i gråt-og-smaskvåd,  og jeg var ved at overveje om familien skulle holde en uges ferie, i mere fotografvenlige omgivelser.

Idag var det så endeligt muligt (for mig) at få noget godt ud af den natur, jeg er omgivet af. Det blev til 5 forskellige, efter min mening vellykkede, optagelser, som jeg kan poste på bloggen. Det sker som regel om fredagen og senest lørdag.

Selvom vintervejr ikke er min kop the, så var det okay med en tur mere – når det nu ikke kunne være anderledes.

Men foråret må altså gerne sætte ind nu…

Camera: Canon EOS 5D MK2
Exposure: 1/125 seconds
Aperture: f/13
Lens: EF24-70mm f/2.8L USM @45mm
ISO Speed: 100

Buy art

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Rohden hilltop”

 1. Meget smukt vinterbillede og som du skriver når det nu ikke kan være anderledes så kan man lige så godt tage et smukt billede af det…Men ja tak til forår ……God søndag til dig…;-D

 2. Igen et skønt landskabsbillede fra din hånd Kim :-D
  Man må sige, du lever op til bloggens navn ;-)

 3. Hej Kim – Jeg har helt sikkert stået og betragtet denne bakketop !!! Ja du tror sikkert at jeg vrøvler, men nej jeg er faktisk temmelig bekendt med det område du vader rundt i. Fra først i 80erne og frem til 89 boede min far på Rhoden Gods. Han var dog ikke godsejer og boede da heller ikke på selve godset, men i en af de tilhørende ejendomme. Når du kommer fra Vejlevej, køre op ad bakken, forbi godset og 3-400 meter længere fremme, ligger der en rød enlænget gård lidt tilbagetrukket fra vejen og det var her han boede sine sidste leveår. Jeg kom på besøg adskillige gange hvert år og har gået mange ture i området omkring godset. Meget smuk natur med skov, stejle bakker og fjorden.

  Hilsen Fra Morten

  • Hej Morten,
   Jeg skal da lige love for at verden ER lille. Jeg gik forbi den gård hvor din far boede og stod og betragtede den. Området var helt nyt for mig – og igen, igen opdagede jeg helt nye smukke landskaber tæt på hvor vi bor. Godset er under restaurering og helt indpakket i stillads med eget tag, så det ser ud som om godset står inde i et plastikdrivhus. Det bliver helt sikkert flot når det er færdigt. Det er ikke sidste gang jeg kommer der – det er helt sikkert.

 Leave a Reply

(required)

(required)