Jan 132012
 

Rimfrost i græsmarken

Så har den været her, rimfrosten – i hvertfald i området omkring golfbanen, hvor landskabsfotografen med jævne mellemrum slår sine folder. Mest fordi omgivelserne er så pæne, og allerhelst når området ikke er overrendt af – nåja, golfspillere…

Det gode ved det er, at vi er i januar og, at der stadig ikke er udsigt til sådan rigtig dybfrost. Så jeg håber på, at vinteren bliver mild og hurtigt overstået. Det er lidt for trist med alle disse træer der ingen blade har, og at der næsten ingen farver er ude i naturen. Jeg ved selvfølgelig godt at det er årstidens gang, at det kun er en periode, men det er nu engang ikke min favorit årstid. Og jeg ser frem til foråret, hvilket flere andre nok også gør.

Lad os få det bedste ud af det.
Rigtig god weekend.

Relaterede indlæg

  8 Responses to “Rimfrost”

 1. Ligesom dig synes jeg heller ikke at det er den mest spændende årstid lige nu, glæder mig også til foråret..Fint billede, frosten ser blå, ligesom mig når jeg fryser..hehe…God weekend til dig..;-)

 2. ..frosten ser blå ud, skulle der stå…;-)

 3. Flot billede med dejlige farver og fine kontraster i lys og skygge – var det lidt blødere kunne det også ligne bølger i vand.
  KH Anette

 4. Min første indskydelse var også at det var tang under vandoverfladen.
  Det er et flot mønster og farvespil og ikke særlig landskabsfotografenagtigt ;-)
  Har du været ude i noget spontanitet her?

  • Hehehe…
   Landskabsfotografen tager også lejlighedsvis billeder af naturen, og sligt :)
   Jeg havde fotofeber,hvis der er noget der hedder sådan. Ingen billedmuligheder i umindelige tider – sådan føltes det ihvertfald, og min “billed-pipeline” den er helt tom, hvad der er værre. Dårligt vejr, og når der endeligt var nogenlunde vejr til at fotografere i – og jeg er ikke pivet, var jeg på arbejde. Så jeg måtte finde på noget andet jeg kunne lide, og som ikke involverede en himmel. Og det gjorde denne plet på golbanen ikke, så…
   På fredag den 20 januar derimod, da er der et landskabsbillede oppe, som jeg har ønsket at lave i lang tid. Det glæder jeg mig til at få respons på :)
   Ps: Det involverer sten i den helt rigtige størrelse…

   • Ahh ha, så er de endelig fundet de sten. Dem glæder jeg mig til at se.

    Fotofeber – det kender jeg alt for godt. Det er nærmest en kronisk tilstand denne tid på året. Heldigvis kan man allerede mærke at dagene bliver længere.

 Leave a Reply

(required)

(required)