Jun 052011
 

Impressionisme - Projekt 3i1, No.1

Billedet her, eller rettere billederne, for der er 3 – er ansporet af Jesper Videbæk, og det koncept han introducerede den 6. april 2011, som gik ud på at lave 3i1 billeder.

Reglerne er enkle – man skal tage tre forskellige billeder af det samme motiv, eller tre ens billeder af tre forskellige motiver. Det kan f.eks. være tre forskellige udsnit af et motiv eller tre ens udsnit af 3 forskellige motiver.

Jeg har i lang tid tygget på den udfordring, og nu er det op til jer at bedømme hvorledes det er gået. Jeg har brugt optagelser fra mine øvelser, ud i at skabe fotografier med et impressionistisk udtryk.

Jeg vover pelsen, og mener selv at der er tale om tre ens billeder af tre forskellige motiver. Og det jeg mener gør dem til tre ens, er teknikken.

Hav en dejlig søndag :)

Relaterede indlæg

  2 Responses to “Projekt 3i1, No.1”

 1. Hej Kim. Godt med en mere der tager stafetten op. ;-)
  Jeg synes du holder dig fint indenfor konceptet og billederne er hver især meget lækre, men jeg synes måske der mangler lidt samhørighed billederne i mellem.
  Jeg håber du fortsætter legen så der bliver en udvikling at følge.

  • Hej Jesper,
   Mange tak for tilbagemeldingen.
   Jeg kan se det du mener, og vil gøre mig ekstra umage næste gang :)

   …og fortsætte – det gør jeg naturligvis. Det er et kanongodt koncept, du har fundet på – og hvis bare der kan skabes sammenhæng, som du påpeger, er det en god måde at vise et motiv på.
   Lidt ligesom en ultrakort film, men alligevel med fotografiet som basis.

   Jeg har allerede tænkt på næste omgang 3i1, og er spændt på hvorledes det bliver modtaget!
   Så meget kan jeg dog sige; Det bliver en helt nye stil…

 Leave a Reply

(required)

(required)