Jan 152011
 

164_IMG_0470-1_copyrighted_W1100H733

Jeg er ikke helt tilfreds med det første billede jeg oploadede. På det tidspunkt var jeg nok i et mentalt “farveunderskud”, og fik derved overprocesset lidt rigeligt…
Derfor denne re-post, hvor efterbehandlingen er reduceret til lidt vignetering.

Camera: Canon EOS 5D MK2
Exposure: 1/80 seconds
Aperture: f/8
Lens: EF16-35mm f/2.8L II USM @16mm
ISO Speed: 100
Exposure Bias: 0 EV

Buy art

Relaterede indlæg

  5 Responses to “Poles at Daugaard”

 1. Super super godt billede – det kan jeg virkelig godt lide. :)

 2. Denne version tror jeg også bedre jeg kan lide. Den anden er nok lidt for radioaktiv i udtrykket.

  Jeg sidder og tænker lidt over horisontlinien. Den går lige i toppen af stolpen. Hvis jeg var bevidst om horisonten ville jeg overveje om den skulle være over eller under stolpetoppen. Jeg tror slet ikke jeg ville overveje om de skulle flugte. Er det en bevidst handling fra din side?

  Det er ikke fordi jeg ikke synes det fungerer. Jeg undrer mig bare over hvorfor jeg egentlig ikke selv, ville have anset det for en mulighed.

  Det ku være jeg skulle tage ud og finde mig en stolpe og lave nogle horisontlinietests. :-o

  • Radioaktivt hehehe…
   Du har ret, jeg kunne heller ikke med det udtryk, da det kom lidt på afstand.

   Horizontlinien ja, den lavede jeg til at starte med, helt intuitivt, så den rakte over horizonten. Det fungerede bare ikke, ej heller når jeg lod den gå under.
   Det der sagde mig noget, var når toppen lige fulgte horizonten, så på den måde var det vel bevidst, men ikke mere end at jeg lavede 7 optagelser, hvor jeg lod den gå under og igennem – og regnede egentligt ikke med at nogen af dem ville blive et hit, men blev overrasket over udtrykket da den kom op på skærmen.

   PS: det var iøvrigt p…. besværligt at få den under horizontlinien. Pælen var en anelse højere end jeg selv, og jeg måtte helt op på tæerne for at komponere, og stativet var måske lidt presset…

 3. Jeg har lige fundet din side via LIselotte, og jeg er dybt fascineret af mange af dine billeder. Keep it up! Mine egne billeder ses her.

 Leave a Reply

(required)

(required)