Sep 212012
 

Jeg har taget mig tid til at færdigredigere endnu et billede fra ferien, og det er som at genopleve den engang til. Ihvertfald den del der handler om de tidlige morgenudflugter.

Udover at det var dejligt, ud over alle grænser, kommer jeg lige nu i tanker om en anden ting; Det var ikke helt ufarligt. Når jeg sådan kækt sprang rundt på klippegrunden, med min tunge rygsæk på, og et stativ i hånden, burde jeg måske have lidt mere respekt for de allestedsnærværende klippesprækker. Ofte 1,5 meter dybe og 50 cm bredde, og som sagtens kunne rumme mig i helfigur. Hvis jeg faldt og kilede mig fast i en sådan klippesprække, uden at kunne komme op igen, hvordan skulle nogen så kunne finde mig? Ofte var det et øde sted, og jeg var nogen gange 60km væk, uden at have fortalt min familie præcist hvor jeg var taget hen. Det burde jeg nok gøre fremover.

Nu overvejer jeg, at installere en app på vores smartphones fra ViewRanger Den vil som det mindste vil sætte min hustru i stand til at se min sidste position. Og så må jeg vel bare vente på at hun kommer ud af fjerene. Det sker jo som regel først 5-6 timer efter at jeg er stået op, for at fotografere ;)

Rigtig god weekend – og tak fordi du læste med her.

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Østkysten Series #6”

  1. Fantastisk billede – sikke et lys! Men uha, det lyder farligt at du tager af sted alene, men en god idé med app’en på jeres smartphones!

    • Hej Gitte,
      Tak for din kommentar – jeg tror det bliver okay. Nu vil jeg lige vente på min nye iPhone der kommer i løbet af næste uge – og så vil jeg installere det på både hustruens og min. Det kan være at det skaber lidt mere tryghed :)

  2. Naturen og Kim i nært samarbejde får igen fredagens højeste score :-D
    Rigtig god weekend :-)

  3. hihi, ja undskyld jeg kunne lige se det for mig, dig klemt sammen på midten med ben, arme og kamera og stativ strittende op i luften! Nå spøg til side, det vil nok være en god idé at have sporingsudstyr på eller som minimum fortælle fruen hvor du drager hen på morgeneventyr og som sædvanlig et pletskud fra dig…;-D God weekend

 Leave a Reply

(required)

(required)