Nov 092012
 

Morgenstund før solopgang ved Svaneke

Jeg tog mig tid til at redigere endnu et billede, fra sommerferien på Bornholm. Det er formentlig unødvendigt, at gentage hvor skønt det er at være ude om morgenen, før alle andre, det har jeg gjort tidligere.

Her ved denne optagelse, som ved et par andre lignende, husker jeg hvor vigtigt det var, at koncentrere sig om at træde rigtigt. Og for alt i verden ikke bare træde et skridt tilbage, hvis det lige var det der skulle til, af hensyn til billedkompositionen. Her var det nødvendigt at tænke hvert skridt, før det blev taget. Vende sig om og få øjenkontakt med den plet man ville sætte sin fod på. Var det nødvendigt, at lave et længere spring, skulle man have forudset hvordan man vil lande. Det var til at finde ud af, med alt udstyret monteret i rygsækken, men da først det var pakket ud, var det en langt sværere disciplin.

Så tro mig; Landskabsfotografering kan såmænd sagtens være både konditionskrævende, og halv farligt – ikke mindst for udstyret.

Dette billede, var det sidste jeg kunne lave den dag, inden solen kom op over horisonten.

Fik jeg sagt hvor skønt det var, at sidde med en kop kaffe og en mad, og se på hvorledes dagen endnu engang blev sat igang?

…det gjorde jeg vist.

Rigtig god weekend, og tak fordi du læste med.

Salg
I stedet for at købe mine billeder som print via Redbubble, kan du købe mine billeder her, direkte.

Det vil sige, du køber selve billedfilen i det sædvanlige JPG format, og du sender selv filen ind til det fotolaboratorium du plejer, for at få lavet papir billeder. Eller måske ønsker du bare at bruge filen som baggrundsbillede på din skærm, eller som en gave måske. Ja, hvad du nu har lyst til – og til eget brug.
Er du derimod en erhvervsvirksomhed, som skal bruge billedet kommercielt, skal du stadig kontakte mig for at aftale prisen.

Klik på linket herunder, og så er du igang. Oplever du vanskeligheder, sender du mig blot en mail på landskabsfotografen(a)live(.)dk – så finder vi en løsning.
Østkysten Series #10

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Østkysten Series #10”

 1. Hvor er det smukt, Kim – lyset er som silke, og enkelheden minder mig om billeder af japanske fotografer. Ha’ en rigtig god weekend!

  • Tak Gitte,
   Det er netop en af de tidlige morgenstunders leverancer til fotografer. Det vidunderlige lys.
   Og enkelheden, er noget jeg efterstræber i mine billeder. Måske fordi det er modvægten til mit arbejdsliv, der kan være meget kaotisk. Yin og Yang…

 2. Nej for pokker, det ville være en ubehagelig (og dyr) fornøjelse at dratte i vandet i den situation – godt du undslap ;-).
  (Og nej, det der med morgenerne behøver jeg ikke at kommentere … det har jeg vist gjort før :D)

 3. Når man ikke er født som bjergged så er det en god idé at kigge hvor man sætter fødderne, før man tager sådan et smukt billede ;-D…God weekend.

 Leave a Reply

(required)

(required)