Jun 172011
 

Morgendis

Landskabsfotografen er endnu ikke helt færdig med at tage stemningsfulde morgenbilleder, hvori tåge eller dis spiller en ikke uvæsentlig rolle.

Her er det området omkring Haraldskær, der en tidlig morgenstund må holde for. Stedet er, som jeg tidligere har nævnt, interessant på flere niveauer – ud over den åbenlyse; En smukhedsfaktor 100.
Stedet byder nemlig også på et kongemord, jagten på den hellige gral, kildevand der siges at have helbredende kræfter og lidt til. Det kan du læse meget mere om hvis du har lyst, ved at klikke her.

Husk, at du kan klikke på billederne for at se dem i stor størrelse.
Og yes, skaldepanden med hat og rygsæk, er såmænd landskabsfotografen i færd med at fotografere ovenstående billede.

Landskabsfotografen

Tak fordi i kiggede med.

Camera: Canon EOS 5D MK2
Exposure: 30 seconds
Aperture: f/13
Lens: EF16-35mm f/2.8L II USM@19
ISO Speed: 100

Filters: LEE 0,9 ND Grad Hard

Buy art

Relaterede indlæg

  8 Responses to “Morgendis”

 1. Endnu et smukt morgenbillede. Jeg har for mange år siden været på kursus på Haraldskær, et fantastisk sted og med en dejlig natur, som du jo også viser her.
  KH Anette

 2. Det er også smukt med morgendis/tåge og du er jo fantatisk til at fange sådanne billeder, så vis du bare lidt flere…;-D

 3. Ahh ja, også et super lækkert stemningsbillede.
  Det lidt ekstra lyse græs i forgrunden giver en rigtig flot billedopbygning. Forgrund, mellemgrund og baggrund – det skal der til.
  Flot arbejde.

  • Hej Jesper,
   Og mange tak for komplimentet.
   Når det kommer fra dig, vejer det tungt. Holder det nu også 100, er det blot okay – eller er det en ommer…
   Et upload herfra, har ikke gennemført “syretesten” før du har været forbi, så det er således altid med spænding, at jeg afventer din kommentar.

 4. Der er noget helt magisk over det billede. Meget smukt!

  P.S. For en gangs skyld var jeg faktisk oppe ved solopgangstid i morges (jf. tidligere kommentar), men … det var altså, fordi jeg slet ikke var gået i seng endnu :D. Og det var bestemt ikke fotos, jeg tænkte mest på …

 Leave a Reply

(required)

(required)