Jun 152014
 

20140615-115256-42776929.jpg
Landskabsfotografen er ved at tage kørekort til motorcykel.
En ven i Lake District UK, købte en model, som jeg omgående forelskede mig i, så hvis jeg også skal have en, må jeg først få et gyldigt kørekort.

Relaterede indlæg

  9 Responses to “MC kørekort”

 1. Det lyder spændende – rigtig god fornøjelse. Sikke et dejligt billede!

  • Tak Gitte,
   jeg nyder faktisk timerne på motorcyklen, når vi har køretimer. Føler mig helt hjemme – ser på naturen, giver den gas, og er så afslappet at jeg nogle gange opdager at jeg nynner for mig selv. Havde forventet at skulle koncentrere mig helt vildt, men det er ikke tilfældet, ej heller ved tæt fyraftentrafik i Kolding bymidte.

 2. Tillykke med kortet Kim og godt at se dig tilbage på pinden !!! Med dit nye køretøj forventer jeg billeder fra de ødeste egne og smalleste steder af kongeriget………

  Hilsen fra Morten

  • Haha…
   Fed kommentar Morten, tak for grineren!
   Jeg skal jo lige bestå først, kører igen på onsdag, og har “mørkekørsel” på torsdag.
   Køreprøven ligger lidt, men kun lidt ude i fremtiden. Og jeg kigger på en BMW R Nine T, hvilket jo ikke er det samme som en BMW GS, der kunne tage mig ud på de øde og smalle steder.

   Husk, jeg er 53, og mit behov går mere på at cafe-ræse og se godt ud. Fed læderjakke, smarte solbriller og en åben styrthjelm…

 3. Hej Kim – glæd dig, det er det bedste i verden.
  Jeg tog mit mc-kørekort for 10 år siden, og det er det bedste jeg har gjort. Det er skønt at køre rundt og kunne stille maskinen stort set alle steder for lige at tage nogle billeder. Det kan man altså bare ikke i bil.
  Og så er det bare fantastisk at være et med sin maskine og og nyde naturen.
  Hilsen Anette

  • Hej Anette,
   Jeg glæder mig skam også, og i aften skal jeg køre “mørkekørsel”.
   Ville gerne tage ud på den slags ture, men kan ikke rigtigt finde ud af hvor jeg skal opbevare mit udstyr, inklusive stativ, på en BMW R nine T ;)

   Det MÅ kunne lade sig gøre, jeg skal blot lige have fundet ud af hvordan.

   • Tja der er godt nok ikke meget plads til sidetasker og bagagebæger på sådan en fætter – toptaske til kameraet eller rygsæk. Og stativet, det skal enten kunne klappes MEGET sammen eller du må have bygget en specialholder. Jeg kender et par der har fået bygget specialholder til hendes stok. Det blev lavet i læder med special beslag, men det passer selvfølgelig nok bedre til en chopper.
    Når først behovet er der, skal du nok finde løsningen :-)
    Hilsen Anette

   • Ork ja, vi har jo Lauge Jensen lige ved hånden, han kan sikkert løse den opgave :)

 4. Jeg mente selvfølgelig tanktaske !

 Leave a Reply

(required)

(required)