Sep 292010
 

108_IMG_0107-4_copyrighted_WebSharp_W700H467

©Kim Hansen | All Rights Reserved | Please do not use without my permission

En dejlig dag med mange oplevelser, og en lang tur i marsken med min kone.
Vejret var kraftigt blæsende, og vi gik under tunge truende regnskyer som, i det øjeblik vi steg ind i bilen, åbnede for sluserne.

Man har vel lov at være heldig en gang i mellem?

Kamera: Canon EOS 7D
Eksponering: 1 / 125 sekund
Blænde: f / 9
Brændvidde: 10 mm
ISO-hastighed: 200
Eksponering Bias: 0 EV

Buy art

Relaterede indlæg

  5 Responses to “Marshlands of Denmark”

 1. Hej Kim.
  Du har jo også fået nye klæder – og nu på eget domæne. Det ser godt ud.
  Og dit billede her fra marsklandet er stadig fantastisk lækkert.

  • Hej Jesper,

   Ja, eget domæne :)
   Jeg syntes det var bedre, med mit eget, da jeg så ved hvor jeg har mine billeder liggende, og kan tage backup af dem.
   Med hensyn til udseendet af “klæderne” så er jeg stadig lidt eksperimenterende. Jeg har liiige fundet ud af at den template som du kiggede på, da du skrev din kommentar, ikke håndterer alle de ønskede widgets, og jeg kan ikke finde ud af hvordan man laver et galleri heller, så jeg skifter nok lidt rundt, indtil det hele er som jeg gerne vil have det. Det kan være at du har et tip til, hvordan jeg opretter et galleri?
   Jeg vil i hvertfald gerne høre om det.

   Billedet fra marsklandet, har fået en tur i photoshop. Den “ting” der stikker op i himlen – forgrunden, var kraftigt ramt af ND-grad. Og jeg anede ikke hvorledes jeg skulle få den lysnet igen.
   Jeg havde prøvet flere ting, men syntes ikke rigtigt, at jeg havde fundet en håndværksmæssig ordentlig løsning.
   Den kom til gengæld, da Mads-Peter der kører http://www.mashedpotatoes.dk kom på banen. Han ved i den grad besked med photoshop – så, nu er jeg også glad for billedet, og det er jo bare herligt at høre, at du også kan lide det.
   Mange tak!

   mvh. Kim

 2. Ja, det er ikke så nemt at finde et theme, men vælg det med omhu for det kan være ret bøvlet at skifte senere når du har fået mange indlæg.

  Mht. galleri så tror jeg de fleste bruger en ekstern løsning. Det er de færreste themes der har en gallerifunktion indbygget. Men ellers er der bare at lede Plug-ins igennem og teste om der er nogen der har lavet noget der kan bruges. Og så gik den søndag … ;-)

  Men jeg har et lille tip når du indsætter billeder. Når man klikker på dine billeder så ryger man til en anden side og billedet vises mindre end i indlægget. Det undgår du ved, at trykke på knappen “Fil-URL” ved rubrikken Link_URL.
  Så skal man helst have et plug-in der styrer billedvisningen. Der bruger jeg Lightbox Plus, men der er sikkert nogle der er bedre.

  God arbejdslyst.

  • Jeg var klar over at den var gal med billedet, når man klikkede på det, som du skriver – men jeg viste ikke hvordan det skulle løses.
   Det ved jeg nu, så rigtig mange tak for tippet :)

   Jeg må se på Lightbox’en, den kender jeg ikke, ja jeg kender faktisk ingen, endnu – også her tak.
   Det var rart, at du gad droppe et par linier, med så gode tips :)

   mvh. kim

 3. […] var det allerførste jeg postede på bloggen, og et af de første jeg lavede efter at have besluttet mig for, at ville […]

 Leave a Reply

(required)

(required)