Aug 022013
 

Trelde næs

Man tror det næppe, men jeg fik min bedre halvdel med på morgenturen ud til Trelde Næs. Den slags kan anbefales, for det er nu hyggeligt, sådan at gå tur ved stranden sammen. Jeg stod op kl. 0245, og vækkede hende først kl. 0300 da kaffen var lavet. Man er vel betænksom…

Tøj var lagt frem, og grejet selvfølgelig pakket aftenen i forvejen, så det var blot lige det nødvendige, inden afgang.

Jeg tror nu ikke hun blev helt vågen, førend vi var ved bestemmelsesstedet. Og minsandten om ikke vi blev mødt af sportsfiskere, der allerede var i færd med at indtage deres standpladser. Heldigvis var det ikke der hvor jeg havde til hensigt at fotografere. Jeg er slet ikke vant til at møde andre mennesker på denne tid af døgnet, men udelukkende vant til bare have det hele for mig selv. Fotograferingen var som sædvanligt afsluttet lige før solen stod op, og imens vi fik morgenkaffe og en kiks, blev vi underholdt af to marsvin der legede og prustede, så det var en fornøjelse.

Da computeren ikke var færdigbygget endnu, var det bare hjem og på hovedet i seng igen. Normalt er det ikke nødvendigt, da jeg gerne færdigredigerer, men denne gang fik vi indhentet den “tabte” søvn igen.

Tak fordi du læste med, god weekend, og må du få så rigeligt med godt lys :)

Relaterede indlæg

  10 Responses to “Trelde næs”

 1. Hyggeligt med lidt morgenselskab og billedet fejler heller ikke noget ;-)
  God weekend :-)

 2. Det er dejligt med selskab, men jeg tror nu ikke at jeg kunne få jaget Jimmi så tidligt ud af fjerene. Skønt billede. ;-D

 3. Det ser godt ud Kim !!! Som gammel lystfisker ved jeg at man skal tidligt ud på pladserne og før alle andre, så får man de største fisk :o)

  Hilsen fra Morten

 4. Det er et vidunderligt billede, og jeg kan forestille mig, hvor stor en oplevelse det var at stå der midt om natten og se to marsvin lege.

  • Tusind tak Gitte,
   Sådan en oplevelse er med til at sætte prikken over i’et.

   Indrømmet, vi stod op om natten, men forberedelserne og køreturen gjorde at vi først ankom kl. 0430. Marsvinene så vi først, sådan som jeg husker det, ved kl. 0530 tiden, så det var jo egentligt bare tidlig morgen :)

 5. Dejligt at have en fælles interesse – ihverttilfælde nogen gange. Og sikke I blev belønnet, både med et dejligt billede og med en naturoplevelse :-)

 Leave a Reply

(required)

(required)