Mar 082013
 

Sten III

Sidste fredag, blev nøjagtigt som lovet i vejrudsigten. Natten og morgenstunden var helt skyfri, ligesom jeg havde ønsket mig igennem længere tid nu. Min opgave var at forbedre det billede, som jeg havde lavet i et tidligere indlæg. Det lykkedes desværre ikke, men selve ideen til forbedringen var ihvertfald ok. Hvad billedet i den forrige post dog ikke viste, var, store sten der umuliggjorde at gøre det foreslåede. Og jeg kunne ikke huske, at de var der heller. For at underbygge at det var helt umuligt, lavede jeg sågar en video af det, på stedet, som det så var meningen at jeg ville vise her på bloggen. Men den interne mikrofon viste sig at være for dårlig. Alt det jeg siger, bliver overdøvet af blæsten. Og min stemme, når den kan høres, lyder som om jeg taler ned i en dåse. Jeg skal have en trådløs mikrofon, der kan tåle at det blæser, og som kan optage lyd i en meget bedre kvalitet.

Hvis nogen har erfaring med trådløse mikrofoner af god kvalitet, så læg endelig en kommentar.

På trods af alt, fik jeg lavet et andet billede som jeg er glad for. Det hele var overstået da solen stod op kl. 07.08, og jeg fik en kop kaffe på stranden, før jeg kørte ind på kontoret. En fredag der starter på den måde, bliver efter min mening næppe bedre, også selvom jeg måtte stå op kl. 03.30 :)

Må din fredag blive lige præcis, sådan som du bedst kan lide den.
Rigtig god weekend, og tak fordi du læste med.

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Sten III”

  1. Det er også et smukt billede, flot med den “røde stribe” i baggrunden..God weekend til dig..;-D

  2. Lyset på billedet er helt vidunderligt – den gryende solopgang er magisk. Du er sandelig morgenmand. Rigtig god weekend!

    • Ja, morgenstund har guld i mund :)
      Det lyder sikkert nok værre end det er. Jeg arbejder for tiden på et projekt, der gør at jeg 2 gange om ugen kører til øst Djursland. Så jeg skulle derfor tidligt op alligevel, og da vejrudsigten var yderst lovende, betød det ikke det store, lige at stå endnu en time tidligere op. Morgenlysvampyr du ved ;)

  3. Eksterne mikrofoner er en fiks ting – især hvis man husker at tænde dem ;-). Min mand har en (dog ikke trådløs). Da vi var i Spanien i september, stødte vi pludselig på nogle unge mænd, der stod på gaden og spillede Eviva Espana på blæsere. Jeg skyndte mig at slå mit kamera på video, manden fiskede sin mikrofon frem og var helt klart parat til at lave en meget bedre optagelse end min (den evige konkurrence ;-)). Men nu var der bare lige det, at han i hastværket glemte at tænde mikrofonen! Måske er billedkvaliteten bedre på hans film, men … min er altså skæggere, fordi man rent faktisk kan høre musikken, selv om det selvfølge kun er med den interne mikrofon ;-).

 Leave a Reply

(required)

(required)