Mar 292013
 

Post

Der var ikke noget at gøre. Jeg blev nødt til at lave mit billede fra Svaneke havn, om.
Hver gang jeg genså det, tænkte jeg at det ville få det stærkeste udtryk i en sort og hvid konvertering. Farvebilledet lod ikke stemningen slå igennem.

Ved samme lejlighed benyttede jeg muligheden for at stramme kompositionen op, og mener nu endeligt, at være færdigt med det.

God langfredag, og tak fordi du læste med :)

Relaterede indlæg

  6 Responses to “Light Post”

 1. Det er flot i sort/hvid, jeg holder jo meget af sort/hvid billeder.. God påske til dig og din familie, kunne forestille mig at du også får lidt tid til at fotografere lidt.. :-)

  • Tak Annemarie,
   Sort/hvid er sine steder det eneste rigtige. Lidt mærkeligt at tænke på, og mit forhold til det, er da også lidt ambivalent.

   Farverne tiltaler mig som regel meget oftere. Og det endda, selvom farverne måtte være næsten monocrome. Et godt eksempel på dette, er mit billede Daugaard Hilltop, som jeg postede i indlægget før dette.
   En gang imellem, er der bare ikke andet der virker, end sort/hvid.

   Du har ret, lige nu i min påskeferie – som jeg nyder meget, arbejder jeg på et projekt omkring arkitektur. Det er et projekt der har været længe undervejs, og som jeg har måttet udskyde i næsten 2 år jvf. min egen fotografiske plan. Set i bakspejlet, var det nok en forkert beslutning, men jeg måtte træffe nogle valg.

   Det er tilfældigvis i sort/hvidt, og jeg håber at have det hele klart, umiddelbart efter påsken.

 2. Utrolig smukt, Kim – så enkelt, men fyldt med detaljer. Rigtig god påske til dig og dine!

  • Tak for din kommentar Madame,
   Jeg holder meget af det enkle og minimalistiske billedudtryk.
   Ingen regler uden undtagelser naturligvis, men jeg prøver så godt jeg kan, at holde mine billeders udtryk fri for unødig distraktion.

   God påske :)

 3. Godt valg. Stærk komposition.

 Leave a Reply

(required)

(required)