Jul 152011
 

 

Majsmarker på en sommerdag

En optagelse jeg lavede sidste år ved samme tid, men som jeg havde negligeret og nu genfandt, under oprydning i mine filer.
Jeg har i de sidste par måneder, 3 til 4 gange om ugen, siddet en ½ times tid og ryddet op i mine fotografier. Fået fjernet de filer der bare var versioneringer af samme optagelse, således som de typisk opstår, når man redigerer – og som jeg havde glemt at slette efterfølgende.

Jeg har en tendens til, at udvælge mig den optagelse fra hele sættet, som jeg først falder over, for derefter at færdigredigere det, uploade det, og så glemme alt om alle de andre billeder, der kom ud af anstrengelserne.

Denne optagelse falder helt klart i den kategori, som et af de der ikke blev set, fordi der var et andet jeg fik øje på.
Nu, hvor jeg gennemgår alle filerne, har jeg dog fundet nogle stykker som jeg synes fortjener at blive “set”. Og de vil blive postet med mellemrum.

Hva’ med dig – har du også en tendens til at “overse” de andre gode optagelser?

Tak fordi du kiggede med, og god sommer.

Camera: Canon EOS 7D
Exposure: 1/20 seconds
Aperture: f/10
Lens: EF-S10-22mm f/3.5-4.5 USM@20
ISO Speed: 100

Relaterede indlæg

  4 Responses to “Majsmarker”

 1. Netop derfor render jeg mine billeder igennem fra tid til anden :-)
  Der er så mange faktorer, der spiller ind, når man udvælger billeder, og det kan nemt være variabel fra dag til dag, hvad der lige fænger … så derfor en ekstra kontrol en gang i mellem ;-)

 2. Jo, Kim, det der kender jeg godt. Og jeg har voldsomme mængder af billeder liggende – men jeg er ikke så god til at sætte tid af til at sortere eller finde nye ‘perler’ frem ;-).

 3. Det var godt du fandt det frem, sikke nogle farver og særligt perspektivet, kan jeg godt lide.

  Jeg går altid mine serier igennem og giver karakterer fra 1 til 3 – 1’erne skal slettes, 2’erne er ok og 3’erne er de bedste – og bliver så dem jeg koncentrerer mig om. Men det er godt at få rydde op en gang imellem – det er jeg ikke så god til.
  KH Anette

  • Hej Anette,
   Jeg bruger faktisk helt samme process som du. Jeg skal bare lære, at undlade at kaste mig over det første det bedste af de der “overlevede”, og så huske at arbejde videre med resten også.
   Måske tematisere dem i en serie hvis det er muligt…

 Leave a Reply

(required)

(required)