Jan 042013
 

Fakkegrav

Jeg trænger igen til at se farver, og da der efter min mening ingen er i naturen for øjeblikket, må jeg dykke ind i arkivet for at finde noget at arbejde med.

Det sjove er, at jeg kan huske stort set alt omkring billederne. Hvorledes, og af hvilken rute vi kom derhen. Det kunne resten af familien også, da de lige fik udpeget på google maps, hvor dette billede blev til. Min søn kunne så pludselig huske en anden tur vi var på, hvor vi gik på den modsatte side af fjorden. Det kom han til at tænke på, da vi i originalfilen kunne zoome til 100%, og se detaljerne på den fjernt liggende modsatte bred. Billedet er så skarpt og i så stor en opløsning, at man helt tydeligt kan se Brejning lystbådehavn – og der i bakkerne, har vi også gået, hele familien. Det er egentligt sjovt at tænke på, hvorledes disse udflugter med madpakker og gasblus, kan sætte sig i hukommelsen. Og dejligt at høre, når vi så genkalder turen og nærmest kappes om at genfortælle små ting vi oplevede.

Jeg håber, at du er kommet godt ind i det nye år, og at det må blive præcis ligesom du ønsker dig det.

Relaterede indlæg

  5 Responses to “Fakkegrav”

 1. Det er et dejligt billede fyldt med drama – hvornår falder træet i vandet … Og smukke, varme efterårsfarver. Ja, det er sjovt, når et billede på den måde sætter gang i hukommelsen.
  Rigtig godt nytår!

 2. Det er vel også det mange bruge billederne til, udover at beundre en smuk udsigt og en god fotograf, til at mindes og det er jo altid godt at have noget godt og sjovt at fælles om..Smukke farver, nu varer det kun nogle få måneder så er alt det lysegrønne på vej igen..;-D Godt nytår til dig og god weekend..

  • Jamen det synes jeg også Annemarie. Det er herligt at gå udvalgte billeder igennem, med mellemrum.
   Jeg ved at du laver blogbøger, men har ikke kunne finde nogen der kan tilbyde det på wordpress.
   Det var ellers noget jeg godt kunne tænke mig, af samme grund.

 3. Skønt med farver på naturen – dem savner jeg også! Og ja, du har ret, alle de fotos, vi skyder, er dejlige krykker til hukommelsen om, hvor vi var i det forgangne år (eller tidligere) :-).

  Og … godt nytår til dig!

 Leave a Reply

(required)

(required)