Dec 032010
 

152_IMG_0160-2_copyrighted_W1100H733

Billedet er optaget efter solnedgang. Vejen til Daugaard strand var lige blevet sneryddet af en stor gummiged, så det var heldigvis muligt at komme derned.

Ned til min bakke, som jeg har haft i kikkerten i flere måneder. Jeg har blot ikke kunne finde et tidspunkt, som fik den til at stå frem på den rigtige måde – endnu.
Det synes jeg den kom til denne aften.

Camera: Canon EOS 5D MK2
Exposure: 1/8 seconds
Aperture: f/8
Lens: EF24-70mm f/2.8L USM @70mm
ISO Speed: 100
Exposure Bias: 0 EV

Buy art

Relaterede indlæg

  11 Responses to “Daugaard hilltop”

 1. Det skallede bjerg :o) Det ser sgu nice ud Kim !!! Fra min tid med farver husker jeg tydeligt lyset på sådan en kold vinteraften. Og tillykke med dit nye gear……….

  Hilsen Morten

  • Mange tak til Jer alle.
   Det er en fornøjelse at høre at nogen faktisk synes om det man går og laver :)

   I morges stod jeg op kl. 06.45, for at være klar til et “lidt-før-solopgangsbillede” – kørte i alt 60 km, og hvad fik jeg ud af det?
   Ingenting desværre. Vejret artede sig ikke, i forhold til det billede jeg var på jagt efter, så jeg prøver igen, når vejrprofeterne siger “klar nattehimmel og klirrende frost”.

   @Jesper,
   At dømme efter det tidspunkt, der står ud for dit indlæg, så var du måske også på vej ud?
   Fik du noget i kassen?
   mvh. kim

 2. Endnu et flot billede på din blog, som jeg “faldt” over her for nylig.
  Et rigtig drømmebillede :-D

 3. Smukt!
  Tålmodighed er en dyd.

 4. Hej Kim tak for besøget på min blog, og tak for rosende år….Ja det er en fed maskine jeg har, glæder mig til at komme ud og køre igen….Meget meget flotte billeder du tager, jeg ville ønske at jeg havde lidt mere tid i hverdagen til at fotografere, men det kommer måske senere….Glæder mig til at se Rolf Ridderstråle…God weekend til dig…

 5. Jeg dumpede lige forbi (okay, jeg kom via Catarinas blog ;-) ), men jeg må da lige komplimentere dig med de smukke billeder – både dette og de forrrige. Der er virkelig stemning i dem!

 6. Hej det var da et flot billede du har taget igen nu.

 7. Hej igen Kim.
  Nææ – jeg står næsten altid tidligt op i week-enderne så det er ikke nødvendigvis for at tage på tur. Desuden kunne jeg se disen inden det blev lyst, men ellers var jeg nok taget en tur ud at lede efter det gode billede. Jeg savner at komme ud, men et 8-16 job levner ikke mange lyse minutter om dagen på denne tid af året.

 Leave a Reply

(required)

(required)